Sprâncene & Gene

Sprancene & Gene

între 20 și 60 de minute

Știi că felul în care îți sunt conturate și stilizate sprâncenele și genele îți poate schimba în totalitate felul în care este percepută și definită imaginea feței tale?

Tehnicienii noștri îți vor oferi toate informațiile referitoare la forma sprâncenelor potrivită fizionomiei tale, a felului în care vopseaua va accentua culoarea acestora.

De asemenea, poți opta pentru procedura de laminare a genelor tale, obținând astfel gene curbate, lungi și dese.

Laminarea genelor și a sprâncenelor este o procedură SPA, un tratament potrivit tuturor femeilor ce mizează pe naturalețe, care au genele scurte, sprâncene neordonate și deschise la culoare. Este cea mai bună alternativă pentru doamnele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la acest produs. Produsele pe care le utilizăm sunt de cea mai bună calitate pe bază de vitamine, uleiuri și colagen care stimulează și grăbesc procesul de creștere al firelor naturale, totodată laminarea este ondularea în direcția dorită a sprâncenelor și curbarea și aranjarea genelor naturale.

Laminarea reprezintă o tehnică NON-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare, vopsire și hrănire a firelor naturale pe termen lung.

Extensiile de gene fir cu fir sunt minunate pentru a evidenția frumusețea ochilor tăi.

Genele fir cu fir sunt din materiale naturale, foarte subțiri care nu se simt și nu afectează genele naturale.
În schimb, acestea oferă efectul de mascara, ceea ce înseamnă economie de timp deoarece ești gata machiată în fiecare zi.

Se mențin o lună și jumătate fără întreținere, se pot aplica în efecte și curburi la alegere.

Avem o gamă largă de aplicare gene, cum ar fi evantaie, smocuri s-au chiar gene fantezie în combinație de culori îndrăznețe.

Styling sprâncene și gene

Nume Serviciu
Preț
Pensat simplu
25 lei
Pensat, tuns, stilizat sprâncene
45 lei
Vopsit gene, sprâncene
35 lei
Decolorat sprâncene / mustață
35 lei
Laminare gene / sprâncene
175 lei
Gene smocuri
75 lei
Gene bandă
55 lei
Gene fir cu fir: kit nou
295 lei
Retuș gene fir cu fir
195 lei
Îndepărtare gene fir cu fir
75 lei