Povestea Fancy by Nicole

Nicole este acel tip de persoană pozitivă, caldă, empatică și entuziastă pe care dacă o întâlnești, cu siguranță nu o uiți. O ții minte pentru bunătatea, omenia, flexibilitatea și cultivarea frumosului pe care le manifestă într-o manieră atât de naturală.

Nicole este pasionată de frumos de când se știe. Timp de 10 ani de zile a lucrat ca și însoțitor de zbor și formator pentru personalul din aviație. Ulterior s-a întors la prima iubire, transformând hobby-ul într-o afacere în domeniul frumuseții. Așa a luat naștere Fancy by Nicole, un salon cochet și elegant, situat chiar în centrul orașului Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor.

Prin toate serviciile pe care le oferă împreună cu echipa ei, Nicole își dorește un singur lucru: să pună în valoare cea mai bună versiune a fiecărei femei, susținând-o să se transforme într-o adevărată zeiță.

Pur și simplu ador ceea ce fac, pentru că iubesc oamenii. E greu de descris în cuvinte sentimentele minunate care mă încearcă de fiecare dată când văd o clientă că pleacă de la noi din salon zâmbind, bine-dispusă, fericită și mulțumită de felul în care arată, știind că prin serviciile pe care i le-am oferit, am contribuit și eu împreună cu echipa mea la starea ei de bine.

Într-o lume în care etichetările și șabloanele prin care sunt catalogate femeile sunt atât de variate, responsabilitatea unui specialist în domeniul frumuseții este cu atât mai mare, pentru că este important să ofere informații corecte și complete tuturor persoanelor care își doresc o schimbare, o îmbunătățire sau o menținere a frumuseții pe care fiecare o are într-un fel sau altul.

Din acest punct de vedere, cred că Dumnezeu m-a înzestrat cu un har aparte, pentru că atenția mea nu se îndreaptă exclusiv asupra aspectului fizic al unei persoane. În momentul în care îi propun unei femei soluții pentru potențarea frumosului din propria ei persoană, pur și simplu parcă văd cu ochii minții un tablou complex, unde apar conturate și personalitatea, caracterul, stilul de viață, deschiderea spre inedit, starea de spirit și momentul din viață la care a ajuns. Având toate aceste instrumente la dispoziție, nu-mi rămâne altceva de făcut decât să transpun totul în realitate.

Mă bucură foarte mult faptul că în această călătorie în domeniul frumosului, am lângă mine o echipă profesionistă, formată din persoane dedicate și loiale.

Astfel, dacă îți dorești să colaborăm, te așteptăm la salon Fancy by Nicole, unde îți oferim următoarele servicii: coafor, vopsit păr, cosmetică facială, stilizat gene & sprâncene, machiaj, micropigmentare, tratamente corporale, masaj, manichiură, pedichiură, styling pentru mirese și styling pentru domni.

Nicole