Cosmetică facială

Specialiștii noștri esteticieni vor analiza starea actuală a tenului tău și vor veni cu propuneri în ceea ce privește cele mai potrivite tratamente faciale pentru rezultate optime.

În tratamentele faciale pe care le oferim la Fancy by Nicole, folosim produse profesionale de cea mai bună calitate care, împreună cu tehnicile aplicate, dau rezultate spectaculoase.

Așteptăm cu drag să dăm luminozitate și tinerețe tenului tău.

Tratamente faciale de baza

60 minute

* Tratamentele faciale NU conțin parabeni, parafină sau ingredienți artificiali și NU au fost testate pe animale.

Tratament facial antiacneic simplu Tini-Derm / adolescenți

Nume Serviciu
Preț
Tratament facial antiacneic simplu Tini-Derm / adolescenți

Tratamentul cuprinde: Demachiere, gomaj, tonifiere, vaporizare caldă sau ozonoterapie, extracție simplă comedoane, electroderm, aplicare mască la rece dermofil, aplicare mască cu ichtiol, calmantă, masaj facial, aplicare cremă antiacnee.
155 lei
Recomandare mască Peel-off Tea-Tree, antiinflamatorie, antiacneică
55 lei

Acasă Tini Derm: gomaj, tonic, cremă.

Tratament facial pentru ten sensibil cuperozic (măceșe, aloe vera și vitamina C)

Nume Serviciu
Preț
Tratament facial pentru ten sensibil cuperozic (măceșe, aloe vera și vitamina C)

Tratamentul cuprinde: Demachiere, gomaj, tonifiere, ozonoterapie, extracție simplă sau electropeeling cu măceșe, mască specială cu aloe vera și vitamina C cu ultrasunet, masaj facial cu gel împotiva cuperozei sau cremă aerată.
195 lei
Recomandare mască Peel-off cu Alge verzi pentru întărirea țesuturilor musculare (antirid, fermitate, anti îmbătrânire)
55 lei

Acasă: cremă aerată cu măceșe, gomaj fin pe bază de măceșe, cremă contur ochi cu măceșe și retinol, tonic calmant cu măceșe, gel cuperozic Oliva Beauty

Tratament facial de bază Lady Stella Oliva, potrivit pentru toate tipurile de ten

Ingrediente: Hyaluroderm, Oxygenante, Cavilux, Silk, Chardonnay, Argan, Elakol, Sebaryl, Kannan. Recomandat ca și tratament de întreținere lunară a tenului cu microcapsule concentrate, cu scopul de a hidrata, oxigena, de-stresa, diminua ridurile, întineri tenul și de a combate seboreea în funcție de ten.

Nume Serviciu
Preț
Tratament facial de bază Lady Stella Oliva, potrivit pentru toate tipurile de ten

Tratamentul cuprinde: Demachiere, gomaj, tonifiere, vaporizare caldă sau ozonoterapie, extracție comedoane, electroderm sau peeling electric (opțional aplicare mască peel-off), aplicare mască specială: sebaryl, cavilux, oxigen, kannan, chardonnay, argan, sylk cu ultrasunet, masaj facial cu cremă specifică pentru fiecare tip de ten.
195 lei
Recomandare mască Peel-off cu Alge verzi pentru întărirea țesuturilor musculare, antirid, fermitate, anti îmbătrânire
55 lei

Acasă: cremă Oliva Beauty, tonic hidratant cu ananas, gomaj Oliva Professional, cremă contur ochi.

Tratament facial Nature Line “The gift of nature with the touch of luxury”

Tratament facial 100% natural, cu ingrediente active extrase din fructe de goji, ulei de argan organic, avocado, apă de portocale, ceai verde, vin roșu, semințe de struguri, celule stem din plante, extract de trandafir, vitamina C fără parabeni, care asigură toate nevoile pielii, inclusiv pentru tenul sensibil.

Nume Serviciu
Preț
Tratament facial Nature Line “The gift of nature with the touch of luxury”

Tratamentul cuprinde: Demachiere cu lapte demachiant cu efect anti-îmbătrânire, gomaj cu cristale de zahăr 100% natural, tonifiere cu loțiune tonică care echilibrează PH-ul pielii cu apa de portocale și ulei de argan organic, vaporizare caldă sau ozonoterapie cu ulei de trandafir și ulei de argan organic, extracție comedoane, electroderm sau peeling electric (opțional aplicare mască peel-off din alge), aplicare cremă cu extract din vin roșu puternic antioxidant, acid hialuronic natural extras din plante, unt de shea cu ultrasunet, masaj facial cu cremă specifică, crioterapie 4 grade cu ser pe bază de acid hialuronic, colagen sau boost.
225 lei
Recomandare mască Peel-off cu Alge verzi pentru întărirea țesuturilor musculare, antirid, fermitate, anti-îmbătrânire
55 lei
Recomandare mască Peel-off efervescentă
75 lei
Acasă: cremă de zi, cremă de noapte, gomaj din zahăr, tonic, lapte demachiant, cremă SPF 30, ser Nature line boost, collagen sau acid hialuronic.

Proceduri suplimentare:

Nume Serviciu
Preț
Extracție profundă
35 lei
Masaj facial 20 minute
75 lei
Masaj facial + decolteu 30 minute
95 lei
Mască peel-off tea-tree
55 lei
Mască peel-off Alge verzi
55 lei
Mască efervescentă
55 lei
Mască peel off Active
75 lei
Ser Nature Line / al doilea ser Nature Line
35 / 55 lei
Crioterapie cu un ser Nature Line / al doilea ser Nature Line
55 / 75 lei

Tratamen facial

AHA BHA

Complex

60 minute

Peeling pe bază de acizi de fructe (struguri, papaya, lămâie și ananas)

Tratament de regenerare a pielii în 28 de zile calendaristice: se efectuează o cură de 6 ședințe, la început câte 2 ședințe pe săptămână, pentru efecte vizibile de reducere a ridurilor și a secreției de sebum, de strângere a porilor, de regenerare cutanată după expunerea la soare și la factorii nocivi de mediu.

Există două tipuri de agenți chimici de exfoliere: acizii AHA și BHA cu acid salicilic în concentrații de 5% pentru tenul sensibil și cuperozic, 10% pentru tenul matur cu riduri și pete și 25% pentru imperfecțiuni ale pielii, cicatrici post acnee și pete profunde.

Tratamentul cuprinde: curățarea cu spumă micelară PH 7, aplicarea serului AHA, BHA în concentrația potrivită tipului de ten, pe față și decolteu timp de 2-3 minute, aplicarea măștii de exfoliere timp de 10-15 minute, neutralizarea măștii cu loțiunea specifică pentru reechilibrarea ph-ului, aplicarea cremei SPF 30.

Acasă: Pe durata curei se recomandă aplicarea cremei cu SPF 30, dimineața după curățarea tenului cu spuma micelară, iar seara se recomandă crema de rejuvenare și hidratare AHA.

Nume Serviciu
Preț
Peeling BHA AHA 5%, 10%, 25% facial
195 lei
Peeling BHA AHA 5%, 10%, 25% facial+gât
225 lei
Peeling BHA AHA 5%, 10%, 25% facial+gât+decolteu
255 lei

Electrocosmetica - Mezoterapie faciala

între 45 și 90 de minute

Lift Active Botox Like, 3R+Genopeptide, Youth Active, White Active, Gold 24 K

Mezoterapia este o metodă de tratament folosită în estetica non invazivă fără ac, prin impulsuri electrice, care constă în introducerea în tegument a unui cocktail terapeutic de vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic. Rezultatele sunt spectaculoase, iar efectul mezoterapiei este strâns legat de sinteza de colagen prin creșterea elasticității pielii, albirea zonelor cu pete prin reducerea melaninei, umplerea ridurilor, hidratarea pielii.

Contraindicații: epilespsie, hipertiroidie, stimulator cardiac, operații pe cord, tijă metalică, boli de piele, sarcină. Recomandări: Mezoterapia facială este ideală în tratarea petelor cauzate de soare, pistrui, riduri profunde, ten obosit, stresat, deshidratat. După Mezoterapie nu se aplică machiaj pe față minim 6 ore de la procedură, se evită expunerea la soare, atingerea zonei tratate, precum și transpirația abundentă. Mezoterapia se efectuează în cure de minim 3 sau 5 ședințe, la intervale de 3 sau 7 zile consecutive, pentru un rezultat excelent.

Tratamentul cuprinde: tratament mezoterapie cu stilou electric non invaziv, cu gel pe bază de colagen și elastină și fiolă specifică tratamentului 3 ml, procedură ultrasunet cu IPL, masaj facial și crioterapie la 4 grade Celsius. Se poate relua la un interval între 1-3 luni.

Zone de tratament: față, gât, decolteu.

Nume Serviciu
zonă
fiole
preț
Mezoterapie MesoVital facială – 1 fiolă
facială
1 fiolă
295 lei
Mezoterapie Gold 24K
facială
1 fiolă
325 lei
Mezoterapie MesoVital facială+gât – 2 fiole
facială+gât
2 fiole
375 lei
Mezoterapie Gold 24K
facială+gât
2 fiole
425 lei
Mezoterapie MesoVital facială+gât+decolteu – 3 fiole
facială+gât+decolteu
3 fiole
455 lei
Mezoterapie Gold 24 K
facială+gât+decolteu
3 fiole
495 lei
Mască peel-off Lift Active / Youth Active Fiole Mezocomplex 3ml
3 ml
75 lei
Mască peel-off cu aur Gold 24K Fiole Gold 24K 3 ml
3 ml
95 lei
Ser MesoVital / al doilea ser MesoVital
35 / 55 lei
Crioterapie cu ser MesoVital / al doilea ser MesoVital
55 / 75 lei

Tratamente specifice
barbiei si decolteului

60 minute

Tratamente specifice bărbiei și decolteului

Nume Serviciu
Preț
Tratament DCH double cheen, împotriva bărbiei duble (30 minute)

DCH – ingrediente principale: fisetin, frambinona și acid hialuronic cu efect puternic de fermitate, regenerarea și arderea grăsimilor din zona bărbiei în 24 de ore, accelerarea distrugerii trigliceridelor și împiedicarea formării depozitelor de grăsime.

Tratamentul cuprinde: demachiere, gomaj, tonifiere, masaj prelungit specific de lifting pentru zona bărbiei, aplicare fiolă DCH 3 ml cu ultrasunet cu IPL, masaj, aplicare ser cu crioterapie împotriva bărbiei duble.
155 lei
Tratament Decolette – decolteu (45 minute)

Decolette conține ingrediente active din plante, cu puritate clinică testate microbiologic, concentrate și inovatoare (fisetin și frambinona). Cu ajutorul acestor ingrediente se produc modificări biologice timp de 24 de ore în zona gâtului. Efect puternic de netezire. De asemenea, conține antioxidant Q10 și hialuron din plante, în concentrații mari, care au efecte remarcabile de regenerare și anti-îmbătrânire. Reduce liniile fine, ridurile și mărește microcirculația.

Tratamentul cuprinde: demachiere, gomaj, tonifiere, aplicare mască intensiv, specială pentru fermitatea pielii, cu efect puternic de regenerare și anti-îmbătrânire, aplicare fiolă Decolette 3 ml cu ultrasunet cu IPL, masaj, procedură crioterapie cu ser specific.
195 lei

Microdermabraziune

între 60 și 90 de minute

Microdermabraziunea este o metodă de curățare mecanică, profundă a epidermei, ce constă într-o exfoliere cu freze cu cap diamantat de diferite durități care îndepărtează stratul de celule moarte și impuritățile de pe suprafața pielii, lăsând în urma ei o piele fină, curată, un ten nou, elastic, uniform colorat, sănătos, cu mai puține imperfecțiuni, mai puțini pori dilatați, o piele mai netedă și mai fermă. Microdermabraziunea se efectuează maxim o dată pe lună, se lucrează la limita confortului și a suportabilității, senzația fiind cea a unei ciupituri fine. Nu lasă urme pe piele la finalul procedurii. Recomandăm evitarea expunerii la soare 48 ore și aplicarea cremelor cu factor de protecție SPF 30.

Tratamentul cuprinde: dezinfectarea zonei de tratament, microdermabraziunea pielii, peeling enzimatic pentru îndepărtarea celulelor moarte cu procedeu peeling electric, aplicare mască cu ultrasunet cu IPL, cu fiolă specifică, masaj facial, crioterapie cu ser specific pe tip de tratament.

Tratament facial complex Derm – Touch

Nume Serviciu
Preț
Tratament facial complex Derm – Touch

Tratament profesional pentru ten problematic gras, cu exces de seboree și pori deschiși: tratamentul este pe bază de extract natural de Tea-Tree, substanța principală care, împreună cu Cyclodextrin normalizează pielea, menține echilibrul PH-ului, închide porii, reduce producția de sebum și matifiază pielea.

Tratmentul cuprinde: demachiere, tonifiere, dezinfectarea zonei tratate; următoarele proceduri se realizează în funcție de ten: procedură microdermabraziune cu freze cu cap diamantat, cu o duritate specifică tipului de ten sau ozonoterapie cu ulei hidratant anti-age, cu extracție comedoane simplă și electroderm, peeling enzimatic cu procedură puncție facială, curățare cu săpun negru, aplicare fiolă 3 ml Derm Touch cu ultrasunet, mască antiacneică pentru strângerea porilor la rece, masaj facial, crioterapie cu ser Derm-Touch.
255 lei
Recomandare mască Peel-off Tea-Tree
55 lei
Recomandare mască peel-off Alge verzi
55 lei

Acasă: cremă facială, spumă micelară, gel față + spate, ser facial.

Tratament facial Youth Active

Nume Serviciu
Preț
MesoComplex Apple Stems Cell Therapy European Cosmetics Innovation Award

Acest tratament este bazat pe o terapie de celule stem extrase din plante pentru rejuvenarea pielii, încetinirea procesului de îmbătrânire și îmbunătățirea procesului de divizie și multiplicare a celulelor stem, fără parabeni, fără parafină sau coloranți artificiali. Tratamentul este recomanadat persoanelor cu vârsta de peste 35 de ani.

Tratmentul cuprinde: dezinfectarea zonei tratate, procedură microdermabraziune cu freze cu cap diamantat, cu o duritate specifică tipului de ten sau ozonoterapie cu ulei hidratant anti-age, cu extracție comedoane simplă și electroderm sau hidromicrodermabraziune, aplicare mască specială MesoVital Youth Active cu fiolă 3ml MesoComplex Youth Active, cu acid din măr verde elvețian, cu ultrasunet cu IPL pentru activarea întineririi pielii și regenerarea celulelor stem, (opțional mască statică Peel-off) masaj facial lifting, procedură de crioterapie 4 grade, cu aplicare ser Youth Active.
295 lei
Recomandare mască peel-off Youth Active
75 lei

Acasă: cremă față 50 ml, cremă ochi și buze 40 ml, demachiant, tonic facial.

Tratament White Active

Nume Serviciu
Preț
Tratament White Active

Acesta este un tratament de albire și corectare împotriva petelor solare, pistruilor și a petelor datorate procesului de îmbătrânire a pielii, pe bază de Melavoid, ceramide și Boerhavia Diffusa. Substanța unică principală Melavoid este obținută din rădăcina plantei tropicale Boerhavia Diffusa, care albește pielea și o depigmentează, are efect antioxidant, nu reduce regenerarea celulară și nu descompune melanina existentă în piele, ci o reduce pe cea pigmentată în exces.

Tratmentul cuprinde: procedură microdermabraziune cu freze cu cap diamantat, cu o duritate specifică tipului de ten sau ozonoterapie cu ulei hidratant anti-age, cu extracție simplă comedoane și electroderm sau hidromicrodermabraziune, aplicare gel cu colagen și elastină Mesocomplex, cu fiolă White Active 3, cu procedură ultrasunet cu IPL, masaj facial cu cremă White Active, crioterapie 4 grade cu ser White Active.
295 lei
Recomandare suplimentară: ser Hydro-Active, 3R+ collagen
35 lei
Recomandare mască Peel-off Tea-Tree
55 lei
Recomandare mască Peel-off Alge verzi
55 lei

Acasă: cremă White Active 50 ml, ser Hydroactive 30 ml.

Tratament călcător de riduri Lift Active Botox Like – cu efect de botox

Nume Serviciu
Preț
Tratament călcător de riduri Lift Active Botox Like – cu efect de botox

Acesta este un tratament antirid, cu efect botox imediat cu ingredientul principal Argireline, proteină compusă din 6 aminoacizi cu efect de botox, fără a utiliza ace, fără efecte secundare, previne mesajele transmise de contracția musculară verticală și orizontală a mimicii feței, reducând astfel formarea liniilor ridurilor, atât din jurul gurii, precum și a ochilor și îmbunătățește circulația capilară. Aplicarea regulată a substanței Argireline duce la diminuarea ridurilor cu un procent de 60% după 30 de zile de tratament, în cură cu fiole de 3 ml.

Tratmentul cuprinde: dezinfectarea zonei tratate, procedură microdermabraziune cu freze cu cap diamantat, cu duritate specifică tipului de ten, precum și dimensiunii ridurilor sau ozonoterapie cu ulei hidratant anti-age, cu extracție simplă comedoane și electroderm sau hidromicrodermabraziune, aplicare mască specială MesoVital Lift Active Botox, cu fiolă 3 ml MesoComplex Lift Active Botox Like cu ultrasunet cu IPL pentru reducerea ridurilor (opțional mască statică Peel-off), masaj facial lifting, procedură crioterapie 4 grade, cu aplicare ser Lift Active Botox Like.
295 lei
Recomandare: mască peel-off Lift Active Botox Like
75 lei

Acasă: cremă Lift Active Botox Like day 50 ml, cremă contur ochi 40 ml, tonic, demachiant.

Tratament cu genopeptide

Nume Serviciu
Preț
Tratament cu genopeptide

Acesta este un tratament pe bază de acid hialuronic, coenzima Q10, accetyl hexapeptide 51 amide, care protejează ADN-ul celular, restructurează celulele și stimulează întinerirea naturală a acestora. Genopeptidele protejează celulele de radiațiile UV și factorii nocivi de mediu, cu efect de fermitate și lifting, dar acționează și ca antioxidant puternic, datorită coenzimei Q10 și hidratant intensiv, datorită acidului hialuronic concentrat.

Tratmentul cuprinde: dezinfectarea zonei tratate, procedură microdermabraziune cu freze cu cap diamantat, cu duritate specifică tipului de ten, precum și dimensiunii ridurilor sau ozonoterapie cu ulei hidratant anti-age, cu extracție simplă comedoane și electroderm sau hidromicrodermabraziune, aplicare fiolă cu genopeptide, gel cu colagen și elastina Mezocomplex cu ultrasunet cu IPL, masaj facial și procedură crioterapie cu ser genopeptide.
295 lei
Recomandare mască peel-off Alge verzi
55 lei
Recomandare mască peel-off efervescentă
55 lei

Acasă: Genopeptide ser 30 ml.

Tratament 3R+ / Hidroactiv

Acasă: ser 3R+ 30 ml.

Nume Serviciu
Preț
Tratament 3R+

Acest tratament conține nanolipide și colagen biologic active, Omega 3 și 6 în acizi esențiali, extract de coacăze obținut prin nanotehnologie, lipozomi, acid hialuronic și vitamina C concentrată, care ajută pielea să absoarbă mai multă apă și să devină mai întinsă. Aceste ingrediente corectează imperfecțiunile pielii, cauzate de îmbătrânire și expunerea la soare, energizează pielea și regenerează celulele, cu efect de fermitate și întinerire.

Tratmentul cuprinde: dezinfectarea zonei tratate, procedură microdermabraziune cu freze cu cap diamantat, cu duritate specifică tipului de ten, precum și dimensiunii ridurilor sau ozonoterapie cu ulei hidratant anti-age, cu extracție simplă comedoane și electroderm sau hidromicrodermabraziune, aplicare fiolă 3R, gel cu colagen și elastină Mezocomplex cu ultrasunet cu IPL, masaj facial și procedură crioterapie cu ser 3R+.
295 lei
Recomandare mască: peel-off Alge verzi
55 lei
Recomandare mască peel-off efervescentă
55 lei
Acasă: ser 3R+ 30 ml

Tratament Gold 24 K Shine Like Gold

Nume Serviciu
Preț
Tratament Gold 24 K Shine Like Gold

Tratament de înfrumusețare pe bază de pudră de aur de 24 K, cu acid hialuronic extras din plante 100% natural, cu o nouă generație de genopeptide și coenzima Q 10, menține pielea hidratată 24 de ore prin aportul de ulei de argan organic, stimulează regenerarea și îmbunătățește propriille celule, protejează împotriva stresului oxidativ al pielii și al razelor UV. Reduce adâncimea ridurilor prin neuropeptide și întinde pielea predispusă ridării, îmbunătățește circulația sanguină, reduce efectul de pungi din jurul ochilor și ajută la dispariția petelor.

Tratmentul cuprinde: dezinfectarea zonei tratate, procedură microdermabraziune cu freze cu cap diamantat, cu duritate specifică tipului de ten, precum și dimensiunii ridurilor sau sau ozonoterapie cu ulei hidratant anti-age, cu extracție simplă comedoane și electroderm sau hidromicrodermabraziune, aplicare fiolă Gold 24 K, gel cu colagen și elastină Mezocomplex sau gel contur Gold 24 K cu ultrasunet cu IPL, masaj facial (opțional mască statică cu pudră de aur 24 K) și procedură crioterapie cu ser cu foiță de aur 24 K.
325 lei
Recomandare: Mască Gold cu pudră de aur 24 K
95 lei

Acasă: linia Gold 24 K cremă facială, contur ochi, ser 30 ml.

 

Efectele aurului în cosmetică:

În tratamentele cosmetice, aurul stimulează producerea colagenului care dă elasticitate și fermitate pielii, are efect antiinflamator și detoxifiant, stimulează circulația sanguină și a limfelor, oferind pielii un efect de sănătate, hidratează și hrănește în profunzime, reduce vizibil adâncimea ridurilor, ajută la dispariția imperfecțiunilor pielii, reduce petele de îmbătrânire, pigmenții și cearcănele, îmbunătățește activitatea celulară a pielii, întârzie procesul de îmbătrânire a pielii și ajută pielea să devină mai rezistentă la intemperiile meteorologice: umezeală, vânt, soare, frig. Aurul este considerat un miracol pentru piele și este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil.

Proceduri suplimentare la tratamentele cosmetice

Pachet Luxury MesoVital / Gold 24 K

Microdermabraziune și mezoterapie într-un singur răsfăț!

Pachet avantajos: fiolă și mască peel-off incluse în preț.

Tratamentul cuprinde: dezinfectarea zonei de tratament, procedură de microdermabraziune, peeling enzimatic cu puncție facială și peeling electric, îndepărtarea celulelor moarte, extracție comedoane, electroderm, tonifiere, aplicare gel mezoterapie pe bază de colagen și elastină, aplicare fiolă cu stilou mezoterapie fără ac, aplicare mască cu ultrasunet cu IPL, masaj facial, aplicare mască peel-off statică 20 minute, crioterapie cu ser specific.

Nume Serviciu
Zonă
Fiole
Preț
MesoVital
față
1 fiolă
455 lei
Gold 24 K
față
1 fiolă
495 lei
MesoVital
față + gât
2 fiole
555 lei
Gold 24 K
față + gât
2 fiole
595 lei
MesoVital
față + gât + decolteu
3 fiole
655 lei
Gold 24 K
față + gât + decolteu
3 fiole
695 lei
Nume Serviciu
Preț
Extracție profundă
35 lei
Masaj facial 20 minute
75 lei
Masaj facial + decolteu 30 minute
95 lei
Mezocomplex fiole 3 ml Lift Active / 3R+ / DCH / Decolette / Youth Active / White Active / Genopeptide
75 lei
Fiolă Gold 24K
95 lei
Ser Meso Vital / al doilea ser MesoVital
35 / 55 lei
Crioterapie cu un ser MesoVital / al doilea ser
55 lei / 75 lei
Mască Peel-off Tea tree
55 lei
Mască Peel-off Alge verzi
55 lei
Mască efervescentă
55 lei
Mască Peel-off Lift Active
75 lei
Mască Peel–off Youth Active
75 lei
Mască Peel–off cu aur Gold 24K
95 lei