Despre noi

Fancy by Nicole

Bine ai venit la Fancy by Nicole

Cu o experiență de peste 9 ani în domeniu, Fancy by Nicole, acest centru al frumuseții chic din inima Clujului, vine în întâmpinarea ta cu o echipă de profesioniști pentru a te ghida și a te inspira în materie de servicii de înfrumusețare, adaptate stilului de viață modern.

Sub îndrumarea Nicolei, fondatoarea Fancy by Nicole, master stylist și specialist cosmetică, profesionalismul și dedicarea întregii echipe se reflectă din plin în rezultatele obținute în fiecare lucrare în parte.

Întotdeauna am considerat că în fiecare persoană există o Frumusețe aparte care poate fi dezvoltată și pusă în evidență într-o manieră unică, prin intermediul serviciilor de înfrumusețare.

Nicoleta Koos

Nicoleta Koos sau Nicole așa cum o știe toată lumea, fondatoarea Fancy by Nicole.

Centrul Frumuseții ești TU!

Fancy by Nicole este locul unde frumusețea ta devine inspirația noastră. Stilul, eleganța, pasiunea și profesionalismul sunt cuvintele ce caracterizează serviciile pe care noi le oferim. Echipa noastră este formată din specialiști talentați, oameni care iubesc oamenii și al căror suflet se umple de bucurie de fiecare dată când pe chipul clientului apare un zâmbet de fericire și mulțumire.

Pe lângă serviciile de calitate oferite de specialiștii noștri, punem accent și pe atmosfera și ambianța din salon, astfel încât timpul pe care îl petreci la noi în salon să se transforme în cele mai relaxante și frumoase momente ale zilei. Un ceai cald, o cafea sau poate o băutură răcoritoare, o muzică plăcută, o ambianță elegantă și informații prețioase de înfrumusețare oferite de specialiștii noștri completează într-o manieră armonioasă rutina ta de relaxare și frumusețe la Fancy by Nicole.

Fie că dorești să îți oferi momente de răsfăț sau să te bucuri de o schimbare radicală de look, te invităm să ne vizitezi în locația noastră de pe Bulevardul Eroilor, nr. 42, iar tehnicienii noștri esteticieni și vei fi cucerită instant de atmosfera caldă, elegantă și prietenoasă, precum și de atenția care îți va fi acordată.

Toate produsele pe care noi le utilizăm sunt de calitate superioară, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumusețare. Personalul nostru calificat participă periodic la diferite cursuri și workshopuri de perfecționare pentru a fi la curent cu toată evoluția din domeniu.

În funcție de stilul și preferințele tale, experții salonului nostru îți pot oferi cele mai potrivite proceduri de înfrumusețare, astfel încât să arăți așa cum îți dorești și să te bucuri de admirația celor din jur. Care este secretul principal cu care obținem de fiecare dată rezultatele dorite? Răspunsul este simplu: PASIUNEA pentru ceea ce facem și pasiunea pentru frumos.

Pe lângă serviciile și produsele pe care vi le oferim cu drag, ne bucurăm să vă putem susține în a oferi cadouri persoanelor dragi: vouchere cadou pe care le achiziționați de la noi, iar cei care le primesc își aleg serviciile de care doresc să se bucure în cadrul salonului nostru.

Echipa Fancy by Nicole

Nicole

Manager, master hair stylist & specialist cosmetică.

WhatsApp Image 2021-06-04 at 10.55.34 (1)

Adina

Specialist cosmetică & tratamente corporale.

Snijana

Specialist manichiură & pedichiură.

WhatsApp Image 2021-05-28 at 16.47.46

Laura

Specialist micropigmentare